Predstavitev

"Nenehno premikamo meje."

 

Smo slovensko podjetje, ki je v gumarski industriji prisotno že od leta 1982. Specializirani smo za izdelavo silikonskih zmesi.

Silikonske zmesi VMQ so proizvedene na osnovi polimerov ELASTOSIL®, produktov nemškega podjetja Wacker Chemie AG.

Smo tudi njihov uradni distributer in »partner compounder« za Slovenijo in celotno območje bivše Jugoslavije. To pove dovolj o naši kakovosti in standardih.

Naše odlike so

fleksibilnost
odzivnost
strokovnost

S hitrim in strokovnim svetovanjem za izbiro ustrezne zmesi poskušamo kupcem čim bolj olajšati pot od zamisli do realizacije izdelka oziroma projekta.

Pri pripravi receptur se osredotočamo na izpolnitev končni zahtev, vendar je pri izbiri surovin vedno poudarek na visoki kakovosti in odličnih predelovalnih lastnostih po konkurenčni ceni.

Zmesi najvišje kakovosti z dosledno ponovljivostjo

Predanost zagotavljanju najvišje kakovosti zmesi z dosledno ponovljivostjo fizikalnih in predelovalnih lastnosti. V laboratoriju poleg razvoja novih zmesi redno izvajamo vhodno kontrolo surovin ter izhodno kontrolo izdelanih zmesi, na podlagi katere izdamo merilno poročilo, s katerim je opremljena vsaka izdana zmes. S tem se lahko kupec sam prepriča o kakovosti dobljenega materiala.

Hranimo zapise o vsaki posamezni proizvedeni zmesi, preizkusni ali komercialni. Preden vsako sestavino zmesi vmešamo, jo preverimo s črtno kodo, natančno stehtamo ter s pomočjo računalnika preverimo, ali je vrednost v tolerančnem območju, vse z namenom odpravljanja možnosti človeške napake, ohranjanja kakovosti in ponovljivosti. Pri svojem delu tesno sodelujemo s svojimi kupci, dobavitelji in zaposlenimi ter nenehno stremimo k napredku.

epruvete

Najboljši kompromis med ceno in učinkovitostjo

Na kratko o nas

Kot izdelovalec zmesi poskušamo doseči najboljši kompromis med ceno in učinkovitostjo zmesi, tako da izberemo elastomer oziroma mešanice elastomerov in jim dodamo različne kemikalije ter polnila, da izpolnimo zahteve naročnika.

Prisotni smo v avtomobilski industriji, medicini in farmaciji, industriji bele tehnike ter v aeronavtični in elektronski industriji.

Od leta 2009 delujemo skladno z mednarodnim standardom ISO 9001 ter od leta 2018 dalje tudi skladno z ISO 14001. S strani bonitetne hiše Bisnode> nam je bil dodeljen platinast AAA certifikat bonitete odličnosti, ki ga je prejelo le 1,2 % slovenskih podjetij.

Certifikati ISO 9001 in AAA

ŠTUDIJE PRIMERA

Obrnite se na nas

Gomline d.o.o.
Cesta v Gorice 42
1000 Ljubljana
Navodila za pot

+ 386 (0)1 2574 394

OBRAZEC ZA STIK